Interesse?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Voor- en achternaam (*)

Verplicht veld
E-mail (*)

Ongeldig e-mailadres
Bevestiging (*)

Verplicht veldAanbod

Aanbod

Koel Kit is een renovatieproject. De woningen blijven behouden, maar worden opgeknapt. Zowel van binnen als van buiten. Naar de normen en eisen van vandaag!

Fase 2 bestaat uit 36 woningen, waarvan er tijdens de start verkoop 22  te koop worden aangeboden. Er is keuze uit 5 maisonnettes en 17 appartementen.

 • 17 appartementen op de 2e, 3e en 4e (bovenste) etage,  met twee slaapkamers, een balkon en berging.
 • 5 maisonnettes op de b.g.g./1 etage,  met vier slaapkamers, tuin plus balkon en een berging.
  De afmetingen zijn inclusief berging en een indicatie, pas na gereedkomen van de renovatie kan de exacte oppervlakte gemeten worden.

Vraagprijzen beginnen bij € 240.000 k.k. incl. afgekochte erfpacht tot 2067. Zie de prijslijst voor alle prijzen.

 • Maisonnettes

  Maisonnettes

  De maisonnettes zijn circa 80 m² groot. Deze koopwonigen liggen rechtstreeks aan de straat en hebben twee verdiepingen. De begane grond bestaat uit twee slaapkamers en voldoende bergruimte! Vanuit beide slaapkamers toegang tot een fijne tuin. Deze tuin ligt aan de binnentuin. In de hal is de trap naar boven. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers, een woonkamer, een badkamer en een keuken. De woonkamer en de keuken hebben toegang tot een lekker balkonnetje. De maisonnettes hebben dus een dubbele buitenruime en beschikken over veel mogelijkheden door de gunstige indeling.

  Koop je een maisonnette aan de kop van de Erasmusgracht dan heb je aan de voorkant van jouw woning mooi uitzicht over het water.

 • Appartementen

  Appartementen

  De appartementen zijn circa 55 m² groot. Deze koopappartementen liggen op de tweede, derde en vierde (bovenste) verdieping. Op de begane grond is een aparte berging aanwezig. Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer en toilet. Ook de appartementen hebben een fijn balkon met uitzicht op de binnentuin.

Interesse?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Voor- en achternaam(*)

Verplicht veld

E-mail(*)

Ongeldig e-mailadres

Bevestiging(*)

Verplicht veld